Senapsslungad brysselkål recept

Senapsslungad brysselkål

Sila av brysselkålen i durkslag. Vänd ner brysselkålen. Snoppa och koka brysselkålen i lättsaltat vatten ca 10 minuter eller tills de känns klara med provsticka. Fräs löken mjuk i smöret (detta kan göras medan brysselkålen kokar), slå på grädden som långsamt får koka ihop i ca 10 minuter. 500 gram brysselkål
Senapsslungad rosenkål

Senapsslungad rosenkål

Senapsslungad rosenkål - gräddstuvad kokt brysselkål med smak av fransk senap. Sila av brysselkålen i durkslag
Senapsslungad rosenkål

Senapsslungad rosenkål

mat , recept , senapsslungad rosenkål , rosenkål , brysselkål , kål , stuvning. Sila av brysselkålen i durkslag

Senapsslungad brysselkål

Ansa brysselkålen, ta bort de yttersta bladen om de är dåliga. Förväll brysselkålen i lättsaltat vatten i 2-3 minuter tills de är knappt mjuka. 500 g brysselkål

Senapsslungad Brysselkål

Skölj och ansa brysselkålen. Vänd ner brysselkålen. 500 g färsk brysselkål1 liten gul lök1 msk Smör2 dl grädde1 pressad vitköksklyfta1 msk fransk senapsalt och svartpeppar. 500 g färsk brysselkål