Häll i vattnet och tillsätt, senapen, sojan, fonden och creme fraichen. Lagade kycklingfilé i senapssås och till den serverades ris, grönsallad och ättiksgurka
Kyckling med dragon- & senapssås. Blanda samman grädde, créme fraiche, senap, soja och honung. 1 msk kinesisk soja. 1 vitlöksklyfta 1 msk kinesisk soja
Hittade ett recept på känguru med senapssås som jag modifierade lite för att öka på juligheten. Till såsen sjuder du vispgrädde med ett par teskedar av kryddblandningen till köttet tills att den börjar tjockna, smaksätt med soja och ordentligt med dijonsenap (gärna hälften slät och hälften grov) och smaka av med salt
Mörk senapssås. Blanda alla ingredienser till senapssåsen och vispa i oljan i en tunn stråle. 12 tsk soja. 1Mörk senapssås0,5 dl senap, original 0,5 msk senapspulver 3 msk rödvinsvinäger 1 espresso 100 g farinsocker 1 tsk bruna senapsfrön 1 tsk gula senapsfrön 2 tsk soja 1 dl oljaSkär sillen fint och lägg ut den på ett fat
Blanda till senapssåsen/lagen. Se till att använda linfröolja för omega 3-berikning och sojagrädde för fullvärdigt protein. 1,5 dl soja matlagningsgrädde. 1/2 aubergine 1,5 dl soja matlagningsgrädde
Blanda till senapssåsen/lagen. Se till att använda linfröolja för omega 3-berikning och sojagrädde för fullvärdigt protein. 1,5 dl soja matlagningsgrädde. 1/2 aubergine 1,5 dl soja matlagningsgrädde
Tillsätt därefter soja och peppar. Sås2 dl matlagningsgrädde1 msk kalvfond1 krm peppar1 tsk kinesisk soja2 msk dijonsenapVärm grädden och vispa ner senapen. 1 tsk kinesisk soja
)Revbensspjällför förkokning2 kg revben6 liter kokande vatten1 dl koncentrat Liquid Smoke ( Hickory rökextrakt)några lagerbladca 10 vitpepparkorn ( funkar kanon med kryddpeppar också)Obs inget saltkoka upp vattnetlägg i revben och övriga ingredienserlåt koka upp på nyttdra ner värmen så att det bara sjuderlåt sjuda sakta sakta i en timmepå med mössan och ställ hela kastrullen kallt att svalna i sitt spadnågra timmar eller till nästa dag (får inte frysa)ta upp dela i portionsbitar och marineraMarinad till revben1 dl koncentrerad apelsinjuice1 msk soja0. Serveras genast eller för all del frys inKall Senapssås2 dl cremefraiche2 msk majonäs ( kan uteslutas men blir beskare då)3 msk dijonsenap ( rekomenderar verkligen en sötare variant typ Maille Honey Dijon)salt & nymald pepparRostad potatis på Jamie's visAv Jamie Oliver har jag lärt mig grunden till detta sätt att rosta potatis, underbart frasig gottPotatis av fast typ i klyftorförkokas i ordentligt saltat vatten tills bara kärnan är hård
Här med en god senapssås. Smaksätt med senap, soja, salt, peppar, dragon och kapris. 1 gul lök1/2 dl sky från stekningen2 dl grädde2 1/2 tsk dijonsenap2 tsk kinesisk sojasalt, peppar1 tsk torkad dragon3 msk kaprisGÖR SÅ HÄR. 2 tsk kinesisk soja