Nötkött igen. Senapssåsen. Jag kan inte komma ihåg att jag lagat oxbringa förut, men jag har förstått att det ska vara väldigt mycket nötköttssmak på det hela
En god senapssås till det. senapssås. senapssås. En god senapssås till det. senapssås. senapssås. 8-12 st Potatisar beroende på storlek600 g ren,älg,nötkött, fransyska el stekkantareller, färska el som jag, 1 dl förvällda och nedfrysta2 st gula lökarSmörSaltSvartpepparPersilja4 st äggulor. 8-12 st Potatisar beroende på storlek600 g ren,älg,nötkött, fransyska el stekkantareller, färska el som jag, 1 dl förvällda och nedfrysta2 st gula lökarSmörSaltSvartpepparPersilja4 st äggulor
Hittade ett recept på känguru med senapssås som jag modifierade lite för att öka på juligheten. Känguru kan beställas fryst i din matbutik men du kan givetvis prova receptet med nötkött eller annat vilt
Kycklingbiffar med rotfrukter och senapssås. Vi äter mest älgkött hemma hos oss, men även en del nötkött som vi får från mina svärföräldrarnas granngård eller från min svågers föräldrar gård
Dill- och senapssåsen är förvillande lik hovmästarsås och fungerar fantastiskt till nötkött. Använd i vilket fall som helst nötkött som är ganska mört och se till att biten är kort och tjock snarare än stor och platt
Serveras på julbordet eller tillsammans med kokt poatis och senapssås. 750 gr nötkött. Dagen före. Koka korngrynen mjuka i buljongen ca 45 min under lock på svag värme
Pensla snittytan med senapssåsen. 500 g rimmat nötkött, högrev eller bringa. Koka upp koklagen och lägg ned nötköttet, lägg på lock och låt det knappt puttra sakta tills det är mört, ca 1 ½ timme, beroende på köttets tjocklek. 500 g rimmat nötkött, högrev eller bringa. Koka upp koklagen och lägg ned nötköttet, lägg på lock och låt det knappt puttra sakta tills det är mört, ca 1 ½ timme, beroende på köttets tjocklek