Grov, skånsk senap ska det vara till den här såsen, då får den rätt smak. Den här rätten – kokt köttkorv med potatis och senapssås – vill jag av någon outgrundlig anledning också gärna ha majs till
Senapssåsen är klar att servera. Smaka av såsen med lite grädde, salt, peppar samt senapen. 12 msk grov skånsk senap eller valfri sort. 11 msk stark dijonsenapFräs smöret i en såskastrull
Blanda senap med grädden och häll över fisken. 2 msk skånsk grovsenap. 2 msk skånsk grovsenap. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Smaka av såsen med lite grädde, salt, peppar samt senapen. 2½ msk grov skånsk senap. 1½ msk stark dijonsenap. 2½ msk grov skånsk senap. 1½ msk stark dijonsenap
Senapssås. Smaka av såsen med lite grädde, salt, peppar samt senapen. Servera den stekta falukorven med kokt potatis, fräst spenat, kokt blomkål och vitkål samt senapssåsen
Skär vitkål i grova bitar och täck med vatten i en kastrull med lock. Servera de stekta isterbanden på en hög med kål samt potatis, senapssås och rödbetor till
En sallad bestående av isbergssallat, fint strimlad schalottenlök och grovt hackade valnötter blev i sällskap av cornichonger och mina surdegsbaguetter de perfekta tillbehören till de saftiga kotletterna och den suveräna såsen
Skär tomaterna i bitar och dela salladen grovt, jag använde salladsrester från matkassens rätter vilket resulterade i en sallad på tomater, ruccola och huvudsallad
Börja med senapssåsen. Tillsätt grädde, salt, peppar samt senap. Servera den kokta torsken med kokt potatis, senapssåsen samt de smörfrästa rotfrukterna