-) Jag valde att laga hans senapskyckling med snabb potatisgratäng. Ingredienser senapskycklingnågra kvistar färsk rosmarinkycklingbröst för 4 pers4 teskedar Colman´s senapspulver1 stor purjolök4 vitlöksklyftorvitt vin3/4 dl grädde1 rågad tesked grovkorning senapsalt och pepparolivoljaFinhacka rosmarinbladen och strö över kycklingbrösten
I. s. o. m. r. a. å. k. d. e. (. j. ,. –. g. l. v. ). c. h. i. n. y. t. p. ä. J. ö. H. V. u. b. f. E. D. R. x. U. F. 4. 6. 0. é. S. /. 3. 1. T. B. 5. d l
1. Stek ca 500 g kycklingfiléer i 2 msk smör. Salta och peppra. 2. Häll över 2 dl hönsbuljong och koka upp. 3. Blanda 2 msk vetemjöl och 2 dl matlagningsgrädde och vispa ner i skyn
Det var ett tag sedan jag har varit inne då jag har inte mått så bra och orkade inte, men nu har jag lite tips härLunchen var idag senapskyckling i kokosgrädde med jasminris
Dela filéerna på längden. Salta och peppra och bryn dem runt om i en stekpanna med smör. Skala och hacka vitlöken och lägg i pannan tillsammans med grädde, vatten, fond och senap
Dagarna rullar på, vädret har varit lite ostadigt på sistone så det är lite svårt att planera flera dagar i förväg, men på ett sätt är det skönt att ta dagarna lite som de kommer också
Senapskyckling med getostsås och zucchini. Jag hade ingen aning om vad en tacogratäng var ens. Men insåg det rätt snabbt när jag surfade runt någon minut