Blanda gärna milda blad som mangold med pepprig senapskål (rucola). Blir du bjuden på mat på Sri Lanka kommer du garanterat serveras Mallung, ett tillbehör av gröna, fiberrika blad och kokos, som serveras till alla traditionella måltider
Vänd ner senapskålen strax innan servering och strö sist nötterna över. 100 g senapskål (ruccola). Blötlägg och koka bönorna i förväg enligt förpackning
Här finns mangold, timjan, orgegano, tomater i olika storlek och färg, rödbetor, sallad, gräslök, salvia, senapskål, zucchini, ja listan kan göras lång, lång, lång
Vänd ner senapskålen strax innan servering och strö sist nötterna över. 100 g senapskål (ruccola). Blötlägg och koka bönorna i förväg enligt förpackning
(eller senapskål som den egentligen heter på svenska). Underbart gott måste jag påstå och så kul sätt att använda totalavenska råvaror i en så internationell kontext