Rostad kål med vinägrett gjord på senap och gräslök. Ekologiskt vitkålshuvud. senap. senap. Om man går fort och ler mycket är det ingen som ser att man är ful -Lasse Åberg
Strimla vitkålen. Tillsätt grädde, vatten, soja, senap, vinäger och köttfond och låt köttfärssåsen puttra på svag värme i 5 min. 250 g Vitkål. 2 msk Senap Dijon
Tillsätt vitkål, morot, purjolök, tomatpuré och senap. 1200 g vitkål. 11 tsk senap. 16 dl vatten 1 st hönsbuljongtärning 200 g vitkål strimlad 1 st morot tunt skivad 0. 5 st purjolök skivad 1 msk tomatpuré 1 tsk senap stark salt svartpeppar 8 st prinskorv i bitar 1 dl gröna ärter Servera med
Igår lagade jag köttfärspaj med morötter och vitkål i. Skär vitkålen i strimlor. Fräs morötterna och löken i smör, lägg i färsen och bryn lite till och tillsätt vitkålen
Häll på grädden och i med senapen. 1 port2 skivor lövbiff3 dl hyvlad vitkål0,5 dl grädde1 tsk senapflingsaltpersiljesmörvitlökssmörHyvlavitkålen med en osthyvel
Tillsätt vitkål, morot, purjolök, tomatpuré och senap. 1200 g vitkål. 11 tsk senap. 16 dl vatten 1 st hönsbuljongtärning 200 g vitkål strimlad 1 st morot tunt skivad 0. 5 st purjolök skivad 1 msk tomatpuré 1 tsk senap stark salt svartpeppar 8 st prinskorv i bitar 1 dl gröna ärter Servera med