Och förra året så testade jag att baka något nytt, nämligen en Semmelkrans och det var himla bra för då kan var och en skära upp så stor del man vill ha av kransen
I dag vill vi i stället veta om vi ska köpa med oss en wienersemla, en lemon curd-semla, tiramisusemla, en liten semmelkrans, eller en hel semmeltårta, en banansemla, vaniljsemla, chokladsemla, en dubbel semla med extra allt, eller bara en vanlig, dödlig en – med florsocker, utan florsocker, extra florsocker eller med mandelspån
Smula ner jästen i en bunke. Tillsätt mjölk och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, socker, nymald kardemumma, salt, smör och vetemjölet, lite i taget
En semmelkrans är väldigt smidigt att bjuda på när man vill bjuda flera personer på semlor. Det är även bra för dom som tycker att kanske en hel semla är för stor för då kan var och en ta en sån stor bit den vill ha
gjorde när jag bakade semlor av halva degen och en semmelkrans av andra halvan). Jag älskar när ni frågar saker i kommentar och visar att ni ät intresserade av det jag skriver, så var inte blyga