Potatis- och sellerimos. Idag är det mors dag, och jag tänkte fira den genom att bjuda er på en riktigt god fiskrätt som ändå är väldigt enkel och lättgjord
Servera kycklingen med sellerimos och sparris och njuuut. Sätt ugnen på 175 grader Smörj 6 hål i en muffinsplåt av standardstorlek Blanda ihop de torra ingredienserna till degen, och tillsätt det smälta smöret och stevian Rör runt ordentligt Fördela degen jämnt i de 6 smorda muffinshålen, och pressa ihop degen ordentligt med hjälp av t ex ett litet dricksglas Baka i 5-8 minuter, eller tills degen börjar bli lite ljusbrun i kanterna (kakorna ska vara ganska ljusa) Låt degbottnarna svalna i plåten Kör alla ingredienserna till fyllningen i en matberedare i några minuter, tills fyllningen är fluffig och allt är ordentligt blandat Använd bara den tjocka, översta delen av innehållet i kokosgräddburken, och häll av vattnet Smaka av om det behövs mer sötning Fördela fyllningen på de avsvalnade kakbottnarna, och strössla lite kokosflingor över varje cheesecake Ställ sedan in hela plåten i kylen i minst en timme, och skär sedan försiktigt med en kniv runt kanterna, och bänd upp kakorna från plåten Mumsa loss
Den här mandelpanerade hällefilén med potatis- och sellerimos och ramslöksörtsmör blev en hit i maj. Tänk att det hunnit gå ännu ett år - ett år som bjudit på både glädje och sorg i en mix som livet oftast består av
Sellerimos. Sellerimos. Ta upp kycklingfiléerna och sära skivorna. Mosa osttärningarna med en gaffel. Klicka lite ostfyllning på varje kycklingskiva, lägg på ett salviablad och rulla samman