Gazpacho är läckert att servera i små glas med stjälkar av selleri som start på en middag på stående fot till drinken, som del av en buffé eller som förrätt
Skala och finhacka lök, morot och selleri. Tillsätt grädde och smaka av med tabasco. 140 g rotselleri. 1tabasco, att smaka av med. 1400 g räkor med skal 60 g gul lök 0,5 morot 40 g rotselleri 2 msk tomatpuré 2 msk konjak 2 dl vitt vin, torrt 5 dl vatten eller fiskbuljong 2 dl vispgrädde tabasco, att smaka av med matolja smör salt
* Vill du lyxa till det ordentligt med denna rätt då kokar du en hel kyckling, gärna majskyckling i en god buljong med morötter, lök, selleri, kryddor mm
Lägg i is och häll upp drinken, garnera med selleri och lime. några droppar tabasco. 4 stjälkar selleri. Så här gör du 5 minuter Blanda alla ingredienser till drinken i en kanna och rör om