1 kg högrev i grytbitar. 2 stjälkar selleri, hackade. Lägg ner selleri, lök, 4 pressade vitlöksklyftor och alla kryddorna. 1 kg högrev i grytbitar. 2 stjälkar selleri
Med svamp, potatis, selleri, vin och lamm. Ta upp halsbitarna, och skär upp i grytbitar. Hacka upp selleri och potatis i tuggstora bitar och släng i grytan
Hacka lök, vitlök, morot och selleri och fräs i grytan med smör några min. Skär kycklingen i grytbitar, salta och peppra, bryn kycklingen i smör några min så den får lite stekta, behöver inte vara helt genomstekt
Jag har serverat med blomkålsris och jag har klippt lite bladselleri över, gillar man färsk koriander så är det väldigt lämpligt till denna rätt - jag kan inte äta koriander, det smakar bara tvål, det är tydligen genetiskt
Skär sellerin i tunna skivor. 800 g grytbitar av nötkött. 2 selleristjälkar. Share 800 g grytbitar av nötkött. 3 vitlöksklyftor 2 selleristjälkar 1 dl tomatpuré
Häll i kokosmjölk, limeblad, bönor, sötpotatis, selleri och fond, blanda runt, koka upp och låt det puttra tills potatisen mjuknat, tiden beror på hur stora bitar du skurit potatisen i
Tillsätt lök, selleri och hälften av morötterna och stek tills löken fått färg. 800 g grytbitar av viltkött. 11 stjälk selleri i bitar. 1800 g grytbitar av viltkött 2 gula lökar, i större bitar 1 stjälk selleri i bitar 4 morötter, i centimetertjocka slantar 1 msk tomatpuré 2 klyftor vitlök 2 dl säsongens svamp 5 dl rött vin 1 lagerblad 5 enbär 5 dl vatten salt nymalen svartpeppar rapsoljaBörja med att bryna köttet i omgångar i olja på hög värme i en gryta tills det fått fin stekyta
Grovhacka den gula löken och skär sellerin i bitar. 1 selleristjälk. ca 750 g grytbitar av lammkött, t ex lamminnanlår. 1 morot 2 rödlök 1 gul lök, liten 1 selleristjälk 2 klyftor vitlök ca 750 g grytbitar av lammkött, t ex lamminnanlår ca 1,5 dl vetemjöl 3 dl rött vin 2 msk tomatpuré 2 stjälkar färsk rosmarin, repad 2 msk färsk timjan, hackad, + lite extra att garnera med 2 lagerblad vatten, att späda med smör olivolja salt svartpeppar ca 1 kg potatis