Kör alla ingredienser utom groddar, spenat och chlorella i råsaftcentrifugen. Mixa juicen tillsammans med groddar, spenat och chlorella och servera direkt
En grön juice med mycket kål, selleri, fänkål m. Vissa saker funkar inte så bra att pressa i min råsaftcentrifug, så det hände också att jag pressade juice som jag sedan mixade med spenat, groddar eller färska örter
Skiva stjälksellerin fint. Lägg i alla grönsaker utom groddarna. Lägg i groddarna och värm dem. 13-4 stjälkar (selleri). 1ca 1 dl groddar. 12 st vitlöksklyftor 1 st morot 0,5 st purjolök eller några salladslökar 3-4 stjälkar (selleri) 1 msk olja 0,5 l finstrimlad vit- och rödkål ca 1 dl groddar bladpersilja till garnering soja till serveringSkala och hacka vitlöken fint
Jag hackade kål, purjolök, salladslök och selleri i ganska stora bitar samt delade ärtskidorna på mitten och lade dem i en skål, för att vara förberedd
Att man gärna använder olika typer av ingredienser som också är vackra i sig (har ni sett hur vacker exempelvis fänkålen och sellerin är i genomskärning