Nästa gång ska jag pröva att ha i en del fläskfärs också. Bolognese extra allt olivolja 1 gul lök 1 morot 1 selleristjälk 4 vitlöksklyftor 1 kilo nötfärs 200 gram rökt sidfläsk 200 gram kycklinglever 2 lagerblad 1 msk nystötta fänkålsfrön 5 sardellfiléer 2 dl rödvin 2 burkar Mutti krossade tomater 2 msk Mutti trippelkoncentrerad tomatpuré salt och svartpeppar råsocker Hacvka löken, tärna moroten och sellerin. 1 selleristjälk
Skala moroten och skär i små tärningar och strimla sellerin. 200 g fläskfärs. 2 st stjälkar selleri. Blötlägg svampen, 30 minuter, i så mycket varmt vatten att det precis täcker
Jag hackade kål, purjolök, salladslök och selleri i ganska stora bitar samt delade ärtskidorna på mitten och lade dem i en skål, för att vara förberedd
Fräs vitpeppar, morot, lök och selleri i smör och olja, lägg ner i lergrytan och lägg steken ovanpå. 200 g fet fläskfärs. ca 100 g rotselleri, fint hackad. 200 g fet fläskfärs. ca 100 g rotselleri, fint hackad
Börja med att finhacka lök, selleri, shiitake svamp, vitlök och finstrimla vitkålen. På med en klick av fläskfärs blandningen, vik in tre av kanterna och rulla fast den sista som du penslat med äggvita
11 st Selleristjälk (finhackad). 1100 g Fläskfärs. 1Salt & pepparHetta upp smöret i en stor stekpanna eller gjutjärnsgryta, fräs försiktigt pancettan, löken, moroten och sellerin i ca 10 min
Tillsätt vitlök, selleri och lök i pannan och stek försiktigt tills mjukt och gyllenbruna. När fyllningen har svalnat tillsätt fläskfärs, citronzest, muskot, ägg och mycket salt och peppar och blanda väl