Förutom mango chutney så hittar du bland annat paprika, ananas, purjolök och blekselleri i blandningen - den senare var också en förstagångsingrediens för oss i en sån här gryta och den passade finfint där
Tillsätt ananas, paprika, selleri, lök och majs och låt det fräsa med någon minut. Tillsätt ananas, paprika, selleri, lök och majs och låt det fräsa med någon minut
Visserligen är socker och ättika konserverande men jag tog det säkra före det osäkra och beträffande sockermängden kommer jag att minska den nästa gång då jag även kommer att tillsätta selleri
ugnsrostade rotfrukter (potatis, morot, selleri), tunt skivat grönt äpple, riven pepparrot. 2 msk mango chutney. Fräs det i smör, tillsätt chutneyn och citrongräset som delats i 2 cm långa bitar. 2 msk mango chutney
Fyll pitabröd med grönsakerna och toppa med mango chutney. Mango chutney. Lägg först i morötter, selleri och vitkål och fräs 2-3 minuter. 1 bit rotselleri