Selleri ett bra alternativ att ha i maten för att på naturlig väg få fram den där umamismaken, man kan också hitta smaken i soja, lufttorkat kött, öl och bröstmjölk
Finhacka vitlök, gul lök, morot och selleri och stek tillsammans med MiFún i lite olja. Häll över de torra kryddorna och mjölet, tillsätt öl, avrunna svarta bönor och chilipuré och låt puttra i en timme
Skala och tärna morötter och rotselleri. Tillsätt lök, vitlök, morötter och selleri och fräs ytterligare i 3-4 min under omrörning. 300 g Rotselleri. 33 cl Alkoholfri öl
Vill du ha en mustigare smak byt ut vinet mot mörk öl. Förra året föll min man (och han lagar inte mycket mat) pladask för Jonas Crambys texmex från grunden
Hacka lök, vitlök, chili och selleri i små tärningar. Vi tyckte då att det var ganska ironiskt att vi stod och lagade en mustig chili mitt i sommarhettan men den passade riktigt fint med en iskall öl (eller två) värmen till trots
Strimla även gurkan och sellerin. Servera med gott bröd, smör och öl. Blanda försiktigt salladen vid serveringen och servera såsen separat, gärna med bröd, smör och öl
Rör ner mjölet i lökfräset och tillsätt selleri, buljong, grädde och citronsaft. (sellerisalt). Det följde även med en pamflett som dels berättar om ölen och dess bryggerier men även med inte mindre än fem recept som jag komponerat