Skala och hacka moroten, hacka löken, hacka sellerin. Lägg nu i de hackade grönsakerna, lök, morot, selleri, timjan och persilja, rör om och häll på vinet, låt småkoka tills vinet har kokat in
Pancetta, persilja, selleri, lök, vitlök och morot. Jag valde lammgryta med ärtor. Selleri, finhackad. Den kan vara enkel, till exempel vitlök, pancetta och persilja, som till ärtorna eller mer komplex som här
Dela zucchinin på längden och skiva den och sellerin. Sjud sedan i 5 minuter innan zucchini, selleri, tomater, kryddor och pastan* läggs i. Lägg i sockerärtorna när 5 min återstår och de frysta ärtorna strax före serveringen. 100 g sockerärtor. 100 g frysta gröna ärtor. 1 selleristjälk
Blanda kycklingen med hackad selleri och purjolök, ärtor, majonäs och creme fraiche. 1 grillad kyckling½ purjolök1 blekselleristjälk250 g ärtor½ dl majonäs2 dl creme fraicheca 1 msk pepparotsvispca 1 msk senap1 kruksalladcocktailtomaterArbeta ihop ingredienserna till degen och låt vila i kylskåpet 1 timme. 1 blekselleristjälk. 250 g ärtor
Sellerin i röran ger en jätte god smak och lite krispig touch i röran. Finhacka sellerin och löken. 100 g ärtor, bönor eller majs. 2 selleristjälkar. 1 Paprika 1 rödlök 100 g ärtor, bönor eller majs. 0,5 rödlök 2 selleristjälkar 2 burkar tonfisk i vatten
Tillsätt hackad vitlök, skivad morot och selleri. Dela torsken i mindre bitar samt skiva ärtorna. Tillsätt ärtor, lök och efter två minuter även fisken
Skär vitkål och purjo i strimlor, morot och selleri i små tärningar. Bena ur och skär köttet i småbitar och lägg i soppan tillsammans med ärtorna att bli varma