Seljanka – rysk fisksoppa med saltgurka och smetana 500 g fiskfiléer, tex lax, torsk, röding eller gös. 11 gul lök mittkok.expressen.se
Seljanka gjord på lax Ansa grönsakerna och strimla dem fint. Smält smöret i ensoppkastrull och fräs grönsakerna mjuka, ca 5 minuter receptidag.se
Seljanka - rysk laxsoppa 1. Skär laxen i 2-3 cm stora skinn- och benfria bitar. Ställ dem kallt tills de ska användas. 2. Skölj och skär purjolöken i bitar Tasteline
Seljanka, rysk fisksoppa 1. Putsa laxen och skär den i ca 2 cm stora tärningar. Skala och hacka löken. Skala och skär morötter, palsternacka och gurka i tärningar Svt
Seljanka rysk laxsoppa Koka upp fiskbuljongen och lägg i alla ingredienser till soppbuljongen. Låt sjuda ca 15 minuter. Fräs grönsakerna i oljan i en stor kastrull Matklubben.nu
Seljanka Skär laxen i 2-3 centimeter stora, skinn- och benfria bitar. Ställ dem kallt tills de ska användas. Fräs purjolök, morötter, potatis, palsternacka och rotselleri i smöret i en stor gryta, utan att de tar färg Coop