Sejfilé med vitlökstäcke. 500 g sejfilé. 500 g sejfilé. Fisk är så pass nyttigt så det bör man äta flera gånger i veckan, bl a skyddar fiskens omega 3-fettsyror våra hjärtan, men tyvärr kan jag inte påstå att vi här hemma äter fisk tillräckligt ofta
Min mormor lagar världens godaste mat och ibland kan jag bli så himla sugen på hennes mat, men eftersom det är ca 70 mil hem till mormor och morfar blir det ju inte så ofta vi har möjlighet att besöka dem
400 g sejfilé. Tina fiskbitarna om de är frysta. Koka upp lagalätt, vatten och hummerfond i en gryta. Tillsätt potatisarna i bitar och koka dem mjuka, ca 5 minuter
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé). 600 g färsk eller djupfryst fisk av valfri sort ( tex torsk, spätta- eller sejfilé)