Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. 1 tsk dragon. 550 g fisk torsk, kolja, sej 1 tsk salt 2. 5 msk citron pressad saft 1 st vitlöksklyfta pressad 1 bitar hårdost ca 50 g 2 skiva formbröd vitt 1 st persilja knippa 1 tsk dragon 50 g matfett rumstempererat 3
Dragon. Lägg sedan i en långpanna & in i ugnen på 175 grader (varmluft) Häll lite köttbuljong i botten på långpannan så den håller sej fuktig & fin under tillagningen
Vad sägs om att just denna tisdagen göra det med en dragonkryddadsejfilé. Sej är min favoritfisk och oftast den jag har hemma, men självklart använder man den fisk man själv tycker bäst om
En lite pyssligare variant av kycklingrätt, som man kan unna sej till helgen t ex. CALVADOSFLAMBERAD PARMALINDAD OCH VÄSTERBOTTENFYLLD KYCKLINGFILÉ MED DRAGONGRÄDDSÅS
Det där med att lära sej nya program är ett himla bry så det tar lite tid innan allt sitter och kronorna faller ner, hur och var man ska trycka och klicka, hur mycket och lite färg som ska på, ljus och kontraster
Vi känner att vi sakta men säkert börjar hitta tillbaka till ett lite mer "normalt" och för oss vanligt liv, Ankis klämda nerv ger med sej lite i taget och smärtan och ömheten avklingar allt eftersom veckorna går, något vi är så oerhört glada och tacksamma för
sej. Smält under tiden fettet, krydda det med vitlök och dragon. 1 tsk dragon. Sätt på ugnen. Skölj de färska fiskfiléerna, skär dem ev i bitar eller skär det någont tinade fiskblocken i ca 2 cm tjocka skivor
Och jojomensan ni läste helt rätt mandel i soppan, mandel kan man ha till överraskande mycket matlagning och däribland tydligen även soppkok visade det sej
400 g sej eller torsk. 1 burk malen dragon. 400 g sej eller torsk. 1 burk malen dragon. Jag har fått förfrågan om att göra veckomatsedel – så jag gör ett försök