Sega maränger recept

91 Spara
Maränger

Maränger

Det blev precis som jag ville ha dom, spröda eller hur jag nu skall förklara, inte sega alltså. Bakade lite maränger idag för att bli av med lite äggvitor, detta är en kallvispad smet och är busenkla att göra i köksmaskinen, smeten sköter ju sig själ
13 Spara
Geisha maränger

Geisha maränger

Jag lät mina stå kvar i eftervärmen i ugnen med en grytvante mellan luckan och spisen och sen glömde jag dom där över natten och då var dom perfekta enligt mig, dom släppte lätt från bakplåtspappret och var krispiga på ytan och sega i mitten
3 Spara
Maränger

Maränger

Lägg marängerna i en lufttät kakburkburk, annars blir de mjuka och sega. Droppa i några droppar röd karamellfärg om du vill ha marängerna rosa i färgen
2 Spara
Maräng!

Maräng!

Man vill ha dem spröda fast lite sega inuti. Fick värsta suget att baka maränger igår. Jag använde mig av Leilas recept i a piece of cake fast halverade det då jag insåg att jag inte ville baka maränger halva natten
1 Spara
Färgglada maränger

Färgglada maränger

För att det skulle bli lite roligare gjorde jag också egna färgglada små maränger till. Tre som fick var sin färg, grön, röd och blå och en bunke med lite mer "smet" som fick förbli vit då jag ville ha melerade maränger och inte helt färgade
0 Spara
Maräng m. nutella & bär

Maräng m. nutella & bär

Smulad maräng med hallon, mer nutella, lavendel, pistachnötter och extra hasselnötter. Skopa upp valfri storlek med maräng på ett bakplåtspapper, jag använder bara en matsked och sen gjorde jag som en liten ”grop” i mitten av marängen för att sedan kunna fylla den med bär etc
2 Spara
Mina bästa maränger

Mina bästa maränger

Det som jag tycker är så bra med just detta recept är att de inte är för söta, men har perfekt konsistens, dvs spröda på utsidan och sega inuti trots att de inte gräddas särskilt länge
1 Spara
Små söta maränger…

Små söta maränger…

Dessa blir knapriga på utsidan och härligt sega inuti…. Till påsken använder vi mängder av ägg så varför inte göra smarriga maränger till fikat
91 Spara
Schwarzwaldtårta

Schwarzwaldtårta

Bottnarna blev lite smått sega och mer mjuka än frasiga och de påminde en del om Nutella i smaken. Igår gjordes här första tårtan på evigheters evigheter
12 Spara
Chokladmaränger

Chokladmaränger

Jag brukar alltid bli missnöjd när jag gör maränger. Till ca 16 st mellanstora maränger. Grädda marängerna i mitten av ugnen i ca 45-60 minuter, de får gärna vara lite kladdiga och sega i mitten. ca 16 st mellanstora maränger
7 Spara
Polkamaränger! Julgodis

Polkamaränger! Julgodis

Julgodis. Polkamaränger. Julgodis. Jag gillar maränger, tyvärr kan man ju inte äta dem jämt och ständigt, då de i stort sett endast är socker och äggvita, haha ^_^ Men någon maräng til jul kan man ju unna sig, och jag tycker om maränger med lite smak, och vad passar väl till jul om inte polkagrisar
Sökförslag och sidor