Ugn. 175 grader. Blanda alla torra ingredienser. Vispa smör och socker ljust. Tillsätt ägget, vispa väl. Blanda ner citronskalet och citronsaften och vaniljsockret
citronkakor,. Sega och knapriga citronkakor. Kan en kaka vara både knaprig och seg. Den här kakak kan vara det iaf, den är knaprig på utsidan och har ett mjukt och lite segt inkråm med mycket citronsmak
Det blev väldigt möra men samtidigt lite sega kakor med fin citronsmak. Här är receptet på citronkakorna, 24-36 st blir det (jag gjorde halva satsen och fick 12 riktigt stora kakor)
Chokladiga möra och sega på insidan. Sega chokladkakor100 gram rumsvarmt smör1 dl strösocker0. Kan säga att familjen blev förvånad jag har bakat två dagar på rad
Det här receptet är bara så gott om man gillar kakor som är sega i mitten och frasiga i kanterna. Med en lätt ton av citron så gör de sig exemplariska till fikat