Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter beroende på hur kladdig/seg du vill ha den. Sätt ugnen på 150°. Smöra och bröa en springform med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt. Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag
Den är seg och knäckig på samma gång. När min käraste make fyllde år så ville han inte ha någon tårta. Jag valde att göra denna riktigt goda hallonkaka
Igårkväll bakade jag denna vansinnigt goda, sega, knäckiga paj med hallon och blåbär. Ja, jag har tjuvsmakat en sked på fredagsfikat redan, ville ju veta hur seg och knäckig den blev
Jag gillade ändå den här, den blev ganska seg och chokladig. Seg kladdkaka Ca. Seg kladdkaka Ca. 0,5 dl sirap (för segare kaka med mer kolasmak). 0,5 dl sirap (för segare kaka med mer kolasmak)
Jag gillar detta recept då man använder både smör och olja, resultatet blir en riktigt seg kaka. Ingen vill ha en torr kladdkaka och med detta recept blir kakan seg ända ut i kanterna
Degen ska vara seg och elastisk. Koka upp grädden tillsammans med nötcrème. Hacka chokladen. Slå nötgrädden över chokladen och vispa till en slät konsistens