Idag är inte vilken dag som helst utan min älskades son Sebastians födelsedag. Han fyller 6 år eller som han själv säger “en tumme och en hand”, smart kille
Vi lät iallafall Linnea guida oss ner till San Sebastian. På kvällen hängde vi lite med vännerna Anna och Roger som också passade på att kika på San Sebastian
Pinxtos (eller pinchos) är mäkta populärt i Baskien och i gamla stan i San Sebastian finns det gott om pinxtosbarer där man plockar till sig vad man vill, betalar per grej och köper ett glas vin till
Signalartskurs i dagarna tre med eldsjälen Sebastian "Basti" Kirrpu. Mest fokus var det på kryptogamer, dvs mossor, lavar och svampar, men som helhet var tanken med kursen, som oftast när Sebastian folkbildar, att få en djupare förståelse för skogens rätta värde och inspirera till att kunna skydda och förändra för våra naturskogar
Sommarens bästa mathappening var att äta pintxos i San Sebastian. Hela grejen med San Sebastian är tillgången på de fantastiska råvarorna och för att de säljs på små plocktallrikar för liten peng på varenda bar i gamla stan
Här kommer äntligen receptet på Sebastians formidabla julkalkon. Fylld med massor och gott och till den serverades brysselkålsallad med granatäpple, god sås, tranbär i clementinhalvor och hasselbackspotatis
Som jag nämnde tidigare har min pojkvän fått diabetes, vilket innebär att han inte bör äta allt för stora mängder av socker, så idag testade jag att baka en kladdkaka utan kolhydrater och den fick fem av fem toasters, enligt Sebastian
Sebastian Hallenius←Enkel pepparkaksdeg Liknande receptChicken tikka masalaHamburgare med surdegsbrödRenskavsgrytaFylld hel kyckling med primörerKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte