Jag älskar det ”klassiska” receptet med vitt mjöl, smör och yoghurt\mjölk. Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttigascones
Häll i mjölk/fil och arbeta ihop till en deg. Fick fint besök ikväll och i brist på bröd till kvällsfikat så snodde jag ihop en sats scones av det jag hade här hemma
Häll i mjölk och grädde. Bakade dessa smarriga scones (till lunch. Skillnaden mellan vanliga scones och dessa är att man kavlar degen och sedan skär ut dom med ett mått, t ex ett glas
Nyttiga, saftiga och jättegoda. Våra scones är ett klassiskt sconesrecept bakat på vete- och grahamsmjöl, bakpulver, salt, smör och mjölk men vi vill även tipsa om ett favoritrecept, valnöts- och yoghurtscones
Kanske ni ska göra samma sak o då måste ja tipsa er om dessa urgoda scones, supernyttiga o helt utan socker… Hehe nja riktigt så bra är de inte men supergoda är dem o är de någon dag man får unna sig en riktig god o mindre nyttig frukost så är de väl en söndag