och jag med för den delen. Pappan här i huset saknas fortfarande men vi myser ikapp ändå och jag har bakat grova, nästan fettfria och jättesmarriga scones
Mörka sconesmed nötter. Och så är det ju fortfarande scones, vilket alltid måste vara bra. När jag upptäckte att vi inte hade något bröd hemma hade jag tänkt göra filmjölksbröd i form, som man bakar med bakpulver och filmjölk och olika mjölsorter
vetekli. Lägg på ett bakplåtspapper på en plåt och fördela sconesen på det. Servera sconesen nygräddade. Dela degen i 10 bitar och rulla till platta bullar med hjälp av vetekli
Mörka sconesmed nötter. Och så är det ju fortfarande scones, vilket alltid måste vara bra. När jag upptäckte att vi inte hade något bröd hemma hade jag tänkt göra filmjölksbröd i form, som man bakar med bakpulver och filmjölk och olika mjölsorter
Ersätt vetemjöl och veteklimed glutenfria alternativ t ex havremjöl och hirs-/quinoaflingor. Morgonen startade med gröt och scones som blev över från gårdagskvällen
Blanda ner i mjölblandningen tillsammans med sockret och den hackade mandeln. Placera ut alla bitar på en plåt med bakplåtspapper och Grädda i ca 8-10 minuter i mitten av ugnen. 1 msk vetekli
Ersätt vetemjöl och veteklimed glutenfria alternativ t ex havremjöl och hirs-/quinoaflingor. Morgonen startade med gröt och scones som blev över från gårdagskvällen