Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. Dela upp degen i 8 stycken bullar som du lägger ut på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord form. 1 dl torkadfrukt t ex aprikoser, fikon, russin, tranbär, blåbär och gojibär
Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. 11 dl torkadfrukt t ex aprikoser, fikon, russin, tranbär, blåbär och gojibär. Dela upp degen i 8 stycken bullar som du lägger ut på en plåt med bakplåtspapper eller i en smord form
Här ett recpet på en variant på scones som jag improviserat fram efter att ha blivit näst intill ruinerad efter att så gott som varje eftermiddag köpt en liknande variant på caféet brevid jobbet
Scones går att göra på flera olika sätt, antingen naturella eller med någon form av smaksättning. Man ska inte vara så noga med formen, det är charmigt om de är lite ojämna
I England är sconesen ljusa och luftiga skapelser som oftast kavlas ut och tas ut till rundlar med mått och serveras med Clotted Cream och sylt, marmelad eller curd
torkadfrukt eller frysta bär. Rör i frukt eller bär och forma degen till en boll. Men jag tänkte att jag skickar med ett till recept på scones som är lite mindre sötade också
Det finns väl ingen som i n t e har bakat scones därute, men Ni kanske inte har testat att ha i lite frukt och kanel, suuupergoa prova får Ni se aldrig fel medscones till frukost
Ibland hade hon bakat kanelbullar, kokt sagosoppa medtorkadfrukt eller gjort scones. Jag har tappat räkningen på hur många gånger, som jag har sett filmen med Anthony Andrews i rollen, som Ivanhoe, men han är alltid lika snygg och stilig
Gröt, flingor, mackor, smoothies, juicer, nybakade scones, frukt, ägg i alla dess former… Jag älskar frukostmat och får lite beslutsångest varje morgon om vad jag ska äta just denna morgon