Servera en varm kopp te till för att få den bästa scones-upplevelsen. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och arbeta sedan ner smöret med hjälp av fingertopparna
Men det där med tålamod har aldrig varit riktigt min grej. Strödd på flingsalt och solrosfrön uppepå. I morse gick jag i alla fall upp och bakade glutenfria scones
pressa ut till en rund kaka och strö solrosfröna och hasselnötterna över. Blanda ihop alla ingredienser förutom 1/3 av solrosfröna och 1/2 av hasselnötterna. 1/2 dl solrosfrön (gärna rostade och saltade)
Servera med smör och ost, mums. När jag kom tillbaka var jag ju måttligt hungrig på frukost och slängde ihop lite grova scones när jag såg att brödet nästan var slut
I England är sconesen ljusa och luftiga skapelser som oftast kavlas ut och tas ut till rundlar med mått och serveras med Clotted Cream och sylt, marmelad eller curd