Eftersom jag gärna äter scones varje helg försöker jag variera med mer nyttiga scones. Finns det något lyxigare än att börja helgmorgonen med nybakat bröd
Medgrahamsmjöl i degen får du snabbt ett både nyttigt och gott bröd. med havregryn). _____________________________________________________________________________Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> Nyttigare scones - Bakpulverbröd
Nagga degen med en gaffel ,. Skåra varje kaka i 4 delar med en mjölad kniv. 2 ½ dl grahamsmjöl. Blanda alla de torra ingredienserna och finfördela smöret där i
Så nu fick det bli scones, som jag inte gjort på hur länge som helst, med lite matigare touch. Att göra eget matbröd tycker jag är otroligt roligt och gott men tyvärr tar det ju ganska lång tid, för det mesta, med jäsning m
och jag med för den delen. Pappan här i huset saknas fortfarande men vi myser ikapp ändå och jag har bakat grova, nästan fettfria och jättesmarriga scones