1 dl torkad frukt t ex aprikoser, fikon, russin, tranbär, blåbär och gojibär. Så här gör du 15 minuter Sätt ugnen på 250°C Blanda vetemjöl, bakpulver, salt och eventuell smaksättning i en bunke
Du kan ta andra valfria bär än de föreslagna, ex vis blåbär, lingon, hallon, aroniabär, aprikoser. Scones är lätta och behändiga att svänga ihop när man har bråttom
Ja men visst är det scones. Tranbär, aprikoser, fikon och russin. Och inte vilka scones som helst utan dessa läckerbitar är fyllda med torkad frukt och är ljuvliga med ett lager färskost på toppen
aprikoser. russin. Sätt ugnen på 250ºC. Blanda alla torra ingredienser och frukten i en bunke. Tillsätt mjölk och matfett arbeta snabbt ihop till en kladdig deg
Men glöm pizza, det första du absolut måste veta om pizza ebraica är att den inte liknar på någonting av det du förbinder med en pizza, den är mera nog en slags hybrid mellan scones och en fruktkaka
Löjligt gott med aprikoser i. Tidigare har jag gjort med russin = också mums. Farsdagsmorgon och jag letar i desperation efter Evis scones recept på min blogg utan att lyckas