scampi,. Häll på kokosmjölken och låt allting koka upp. kokosmjölk,. Middag på 25 minuter fixar du utan problem med denna snabba och lätta maträtt med scampi och kokosmjölk. 1 brk kokosmjölk. 400 g rå scampi (ASC-märkta). 1 brk kokosmjölk. 400 g rå scampi (ASC-märkta)
Vi valde nudelsallad med fläsk, vårrullar, scampi och deras phô och var alla nöjda. Vi hade hoppas så att de skulle ha goda vietnamesiska efterätter såsom che som är vietnamesisk efterätt gjord av kokosmjölk, röda bönor och gele eller andra kokosmjölkefterätter som jag tycker väldigt mycket om
Blanda allt med rivet skal samt saft från en limefrukt, en finhackad spansk peppar, en dl kokosmjölk, en dl vitt vin (det slopade vi - istället tog vi mer limesaft och kokosmjölk) och salt
Dela tomaterna och tillsätt dem tillsammans med scampin. 400 gram viltfångad scampi (vi bytte detta mot kräftstjärtar sist då det var vad vi hade hemma)1 msk röd currypasta2 salladslökar2 vitlöksklyftor2 msk koncentrerad kycklingfond1 burk kokosmjölk (ej light)2 limeblad0,3-0,5 dl fisksåsett gäng cocktailtomater1-3 tsk råsocker (eller farinsocker)1 kruka korianderFräs currypastan med olja och ha i strimlad vitlök efter en liten stund. Häll på fond, kokosmjölk, limeblad och låt koka 4-5 minuter