Ioriginalreceptet stod det "scampi" och det är väl självklart för var och en som vet med sig att huvudet lätt kan hamna under armen ibland, att ordet scampi är förvillandelika ordet "scallops"
Fortsätt därefter att blanda ner limesaft, olivolja, vittvin och sweet chilisås. Salta marinaden och lägg scampin eller räkorna i denna marinad under tiden som salladen förbereds
Pressa ner vitlök och blanda ner nudlarna och sweet chilisåsen. Grilla spetten i ugnen (eller på utegrillen), scampin bara någon minut på varje sida eller kycklingen ett par minuter på varje sidatills de är färdiga
Rispapper som jag först blötte upp lite lagom mycket i varmt vatten och sedan fyllde med glasnudlar som jag kokat tidigare och låtit kallna, avokado, svartkål, slanggurka och vitlöksfrästascampi (tigerräkor) som jag också ordnat tidigare så de hunnit kallna
scampin samt några skivorcitron. Färsk koriander eller bladpe. scampin samt några skivorcitron. Skala och tärna potatis, morot och rotselleri ganska smått
Låt scampinbliriktigt varm. Hacka tomaterna och skär paprikani ett par cm långa strimlor. Lägg i kräftstjärtarna och smaka av med vitlök, salt och peppar