Tillsätt fisksås, tomatpuré, honung, citronsaft, salt och peppar. scampi med pasta, rucola och chilli. Hacka rucolan grovt och tillsätt den i kastrullen tillsammans med scampin
Före grillningen åt vi scampi i chili och vitlök och nybakade baguetter. 50 g jäst5 dl ljummet vatten3 msk olivolja1 1/2 tsk salt1 msk flytande honungCa 7-8 dl vetemjöl special1 äggSesamfrö svarta och vitaBlanda ut jästen med vattnet, tillsätt salt, olja och honung. 1 msk flytande honung
Låt scampi och avokado marinera i hälften av dressingen en stund. Dressingen och marinaden på apelsinsaft, mango chutney, sweet chili och honung satte mycket smak och att låta avokadon bli varm i stekpannan höjer den åtskilliga nivåer och det är ju inte dåligt med tanke på att den är supergod kall också
Vi var åtta vuxna, en tonåring och fyra barn, som delade på 500 g halloumi, 1,2 kg red snapper, 600 g lax, ca 20 scampi och 15 pilgrimsmusslor plus tillbehör. Potatissallad på ca 1 kg potatis, 1 knippe sparris, 150 g sugarsnaps, 100 g blandad sallad, lika dela olivolja och balsamvinäger, lite flytande honung, svartpeppar och flingsalt. ca 20 scampi och
Vi hade svårt att välja bland alla frestande förslag, men enades till slut om marinerade kronärtskockor, rödbetor med yoghurt, honung och pumpafrön, lammfärsspett, ribs med rödkålssallad, vitlöksfrästa scampi ( jag hade lite dåligt miljösamvete för scampin, men gjorde ett undantag
Linguine scampi zafferano. Samt ljumna rödbetor med honung, getost, rödlök och grönsallad till. Saffranslinguni med scampi, vitt vin, vitlök, chili, färska tomater, citronsaft och persilja
Varmrätten vart oxfilé med egengjord bea, smörstekta grönsaker och scampi,ganska likt middagen för några veckor sen --> här och där hittar ni även recept på beasåsen