Låt sjuda tills fisken och scampin är färdig, var försiktig så att de inte går för länge. Börja med att tärna palsternackan, skiva fänkålen, hacka lök och vitlök
När moroten och fänkålen fått koka en stund och blivit lite mjuka tillsätt musslorna och scampin igen och blanda allt med pastan och färskhackad persilja
Idag var blev jag bjuden på grillad scampi, fänkål, halloumi, paprika. För det första måsta jag säga att scampi är något av det godaste som kan hamna över en glödbädd
underbar risotto med scampi på den förträffliga restaurangen A'Paranza i Atrani. Som jag misstänkte var dock två stjälkar fänkål i fonden för snålt tilltaget, det kunde ha varit mycket mer
Skär purjolöken och löken i tunna skivor och fänkålen och sellerin i små bitar. Tillsätt fänkål, selleri och tomatpuré och fräs ytterligare någon minut
blandade fiskfiléer och skaldjur (t ex musslor, torsk, scampi, rödtunga, kattfisk). Skär fänkålen, selleristjälkarna, schalottenlöken och morötterna i mindre bitar