Om du köpt dina jätteräkor med skal är det dags att skaladem, och det gör du på precis samma vis som när du skalarvanliga räkor, oftast är dessa scampin redan innan detförpackats snittade i ryggpartiet med en vass kniv och tarmenurtagen, så skalandet går utan större problem att genomföras
Tillsätt picklesen, spadet, sellerin dillen och smaksätt med salt och peppar. Skär koljan i lämpliga serveringsbitar, fritera sedan koljan och scampin i omgångar tills de är gyllene och flyter upp från botten
Lägg cemen på crostinin och dekorera med kräftor (eller som här med scampi), persilja och krondill. Hacka kräftstjärtar och lägg ovanpå kantarellerna tillsammans med dill
Du kan tilsette dill, brødsmuler, tomatskiver eller du kan bytte ut rekene/scampien med krabbekjøtt. Vend rekene/scampien inn i sausen og hell sausen over blomkålen i oljepanna
Crème fraiche smaksatt med dill och persilja. Tina scampin, dela dem i stora bitar. Vänd scampin i lite mjöl, doppa dem sen i smeten och fritera några i sänder tills de är gyllenbruna
I helgen använde jag dill, persilja samt ärtskott för att förhöja smaken. Gnocchi med Pilgrimsmusslor och Scampi Gnocchi är lite pyssel, men väldigt gott och fantastiskt kul att servera