Scampi aioli recept

Scampi med grillad paprika och aioli

Scampi. Aioli på mitt vis. En meny som är inspirerad av spansk mat, Tapas. En blandning av många godsaker på en och samma tallrik
Ljummen scampi cocktail

Ljummen scampi cocktail

aioli. Älskar verkligen scampi. aioli. Ljummen scampi cocktail. januari 18, 2019. (köper bara godkänt odlade vannameiräkor)
Het limescampi

Het limescampi

Serverar du det tillsammans med en god aioli, då har du ett bra LCHF-recept till förrätt. Om du ändå ska grilla något till huvudrätt så kan du slänga på lite scampi innan på grillen
Grillkväll med Helena

Grillkväll med Helena

Vi startade upp med ett grillspett gjort på scampi. Scampin har legat i en underbart god marinad där man blandar följande
Snabbwok a la måndag (eller fredag)

Snabbwok a la måndag (eller fredag)

Om det råkar vara fredag eller lördag så kan man hotta upp den med lite bättre kött eller varför inte scampi och kantareller
Slut pratat om Palma!

Slut pratat om Palma!

En av de andra kvällarna var vi på restaurang La Taperia, den ligger granne med Puro hotell och hade underbara tapas, vi åt scampi spett, kycklinggryta, varmt bröd, ostar och lite andra små rätter, så god smak på allt
Räkgryta

Räkgryta

Räkorna kan enkelt bytas ut mot Scampi. Servera gärna med en klick aioli. Blanda ner räkorna eller scampin några minuter innan servering
Mondo Tapas Bar

Mondo Tapas Bar

Gambas al ajillo y chili con vino blanco Marinerade, vitlöks- och chilifrästa scampi i vitt vin. Potata fritas Friterad potatis med chiliaioli

Restaurang - Restaurante Ramblas

friterad potatis med aioli, scampi picante, friterade calamares, ribs och albondigas och tyckte om alla förutom albondigas som är Spanska köttbullar

Vitlöksfrästa tigerräkor/scampi

Ha i lite olja, värm räkorna hastigt, någon minut, och servera genast med aioli eller citron majonäs, vitlöksbröd eller bara som de är

Ramblas

Jag hade helt klart förätit mig på vitlöksbröd och aioli, eller potatis och aioli, eller scampi och aioli, eller kyckling och aioli, eller chorizo och aioli, eller

Rekene på en fjøl

Reker er et ypperlig alternativ til scampi, asiatiske kjempereker som etterhvert har fått sin naturlige plass på norske tapasbord