Skala räkor, lök och äpple. Hacka lök och äpple. 1 äpple. Skölj purjolök och skär i tunna skivor. Häll Milda Culinesse i en kall traktörpanna och ställ in plattan ett eller två steg under högsta läget
Blanda i scampin att värma hastigt. Lägg i tunnstrimmlad purjo, små tärningar av paprika och skalat äpple och de skivade champinjonerna att mjukna, ca 10 min. 20 - 24 stora frysta scampi. 1 syrligt äpple
Fräs äpple, lök och isbergssallad. 1 äpple. Strö över kryddor, mjöl och tomatpuré och späd med grädden. Lägg i skaldjuren och hetta upp blandningen utan att låta den koka
Trä scampi på spetten. Torr, fruktig smak med inslag av fat, gula äpplen, mandariner och jord. Scampi. Vårbuffé a la Gourmetmorsan Sashimi på lax med koriander Marinerad fläskfilé Vårrullar med sweet chilisås Risottobollar med soltorkade tomater och basilika Bresola med ruccula, parmesanost och pinjenötter Grillad halloumi med chili, citron och pinjenötter Rostad sparris med tomatvinägrett och pinjenötter Sallad med gula, röda tomater, valnötter, fetaost Kronärtskockskräm Mangosås Scampispett Grillade scampispett Beräkna 5 scampi per spett. Scampi ca 50 scampi 0,5 dl Vitlöksolja 0,5 dl Citronolja 0,5 dl Chiliolja 0,5 dl vittvinsvinäger 4 tsk flingsalt Peppar 1 hackad röd chili 1 dl hackad färsk koriander 2 vitöksklyftor Gör så här. ca 50 scampi
scampi. Värm en stekpanna och tillsätt flytande margarin och fräs som hastigast äpplet och löken utan att få färg, avsluta med att tillsätta currypastan