Moroten, gurkan och sellerin skivade jag med potatisskalare, kålen skar jag i något större bitar. 1 kinakål (savoykål). 1 stjälk selleri. 1 stjälk selleri
Skär selleri och skalade morötter i bitar. 3 stjälkar selleri. Ca 150 g savoykål eller salladskål. 2 vitlöksklyftor 2 rödlökar 3 stjälkar selleri. Ca 150 g savoykål eller salladskål
Moroten, gurkan och sellerin skivade jag med potatisskalare, kålen skar jag i något större bitar. 1 kinakål (savoykål) eller vanlig vitkål. 1 stjälk selleri. 1 stjälk selleri
Mal fisk, selleri, lök och bacon i en köttkvarn eller kör det i en mixer till en jämn smet. Det var när vi såg savoykålen i affären som vi fick en liten idé om att den måste vara perfekt att använda som inslagningspapper till någon god färs
Tillsätt tomater utan spad, savoykål, bönor med spad och avrunnen matvete. 3 stjälkar selleri, strimlade. 150 gr savoykål, i bitar. Fräs rödlök, vitlök, selleri och morötter tillsammans med fläsket i 5 minuter. 3 stjälkar selleri, strimlade. 1 burk cocktailtomater á 400 gr 150 gr savoykål, i bitar
Rensa och strimla tre nävar spenat, en kvarts savoykål och tre stjälkar mangold. Hacka fyra stjälkar selleri, fyra morötter, fyra potatisar, två zucchini och en liten lök och lägg i grytan
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
2 msk olivolja2 msk smör1 gul lök, finhackad4 stjälkar selleri, i tunna ringar3 morötter, i tärningar500 g mangold, savoykål, cavolo nero eller annan kål, i strimlor4 vitlöksklyftor, finhackade2 msk hackad persilja1 burk hela tomater1 burk cannellinibönor eller borlottibönor, avrunna och sköljdaSaltSvartpeppar300 g ciabattabröd, riven i bitarOlivolja, extra jungfru, till serveringVärm olja och smör i en stor kastrull och släng i lök, selleri och morötter. 4 stjälkar selleri