Vad är det för en dag. Jo det är mitt namns födelsedag, grattis till alla med namnet Victoria. Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Svamppasta med citron och persilja. Grillad Savoykål med Kapris och Citron, 3-6 portioner. 1 stort savoykålshuvud, ca 1,2 kilo. Chorizogryta med grillad paprika och korianderris 1 stort savoykålshuvud, ca 1,2 kilo 3 msk olivolja
Hacka persiljan. Pommesen får sig en fin dammning av telicherrypeppar, savoykålen extra kropp av vitlöksdoftande ramslök, och lime och chilikrydda och sen så klart fempepparsåsen som får dränka allt ihop
Koka upp och smaka av med salt och peppar, avsluta med att röra i persiljan. 200 g savoykål strimlad. Fräs vitlök, lök, morot, kål, chili och sardellcreme i olivolja utan att det tar färg