tacoköttfärsen från igår savoykål. Sedan lägger du några blad i en ungsform (typ som när du gör lasagne) sedan lägger du riset på kålen, efter det tacoköttet från igår
Lägg färsen i en bunke, blanda ner äggen, löken, riset och kryddorna. Vi fick ju ett huvud med savoykål i veckans Ekolådan, och idag tänkte jag att jag gör lite kåldolmar på kålen
Vispa ihop ägg, mjölk, grädde, röd curry och salt och häll äggstanningen över pajen. Blev inspirerad av SvD bilaga och lagade ikväll denna paj med kyckling, röd curry och savoykål
Lägg ett salladsblad på brödskivan. Toppa med ett par äggskivor. 1 kokt ägg. Fylld lövbiff med gräddstuvad savoykål 8 propoints. 1/2 stort savoykålshuvud. Strimla savoykålen, ca 4 dl bör det bli. 1 kokt ägg. 1/2 stort savoykålshuvud
Blanda med färs, ägg, lök, salt och peppar. Vi steker dem i ugnen och serverar med sauterad savoykål. 2 ägg. 300 g grovstrimlad savoykål. Lägg dem på en bakplåtsklädd plåt och kör in i ugnen i 225 grader i 30-35 minuter (du kan också steka dem i smör i panna). Koka savoykålen i lättsaltat vatten i ett 2 minuter. 2 ägg
Tog dock mycket mer vatten än när jag gör pasta (dubbelt så mycket som mängden ägg), mer olivolja och så bytte jag ut en del av vetemjölet mot råg mjöl
Savoykålswraps med grönsaker och ägg. Savoykål är en fantastisk nyupptäckt jag gjort. Idag blev det superenkla men otroligt goda wraps med ägg till lunch
Lägg till sidan. Skiva savoykålen och stek i olja. Lägg till sidan. Servera tofun med savoykålen, löken och mosad avokado (blandad med lite salt och peppar)
Skär bort de hårda mittnerverna och lägg dem åt sidan så länge. Lägg upp bladen på en skärbräda. Blanda smeten med färsen, äggen, sojan, sirapen och kalvfonden
Skär bort mitt nerven på varje blad och lägg bladen åt sidan. Låt svälla 10 minuter och blanda sedan ner färsen, äggen, sojan, sirapen och kalvfonden. 1 st savoykål , eller spetskålshuvud. 2 st ägg