1 brk wokgrönsaker à 410 g. 2 påsar Cooking Sauce paneng red curry à 200 ml. 4 kycklingfiléer 1 brk kokosmjölk à 400 ml 1 brk böngroddar à 410 g 1 brk bambuskott à 225 g 1 brk champinjoner à 290 g 1 brk wokgrönsaker à 410 g 2 påsar Cooking Sauce paneng red curry à 200 ml 1 tsk röd currypasta Salt Curry Wokkrydda
1 brk Wokgrönsaker à 410 g. 2 påsar Wok sauce chop suey à 120 g. Strimla köttet och stek det till fin färg, krydda med salt, vitpeppar och ingefära under stekningen
Häll på hoi sin sauce. 300 g wokgrönsaker. 1 dl hoi sin sauce. Stek quornen i lite olja. Tillsätt grönsaker, röd lök och woka tills grönsakerna tinat och är färdiga
Fräs wokgrönsaker i samma panna som torsken fast på lite högre värme. 600 g torsk (gärna ryggfilé), 600 gram frysta wokgrönsaker, 4 tsk olja, 1 1/1 tsk ingefära (pulver då jag inte hade färsk), 2 msk japansk soja, 1 -2 tsk sambal oelek (eller efter eget tycke), 4 portioner (à 40 gram) okokta äggnudlar, salt, peppar, 4 msk Thai Sweet Chili Sauce. Print Friendly 600 g torsk (gärna ryggfilé), 600 gram frysta wokgrönsaker, 4 tsk olja, 1 1/1 tsk ingefära (pulver då jag inte hade färsk), 2 msk japansk soja, 1 -2 tsk sambal oelek (eller efter eget tycke), 4 portioner ( 40 gram) okokta äggnudlar, salt, peppar, 4 msk Thai Sweet Chili Sauce