Maybe because it reminds me of the Barilla Tomato and Basil Sauce that I’ve eaten so many times that I would never be able to count them (still the best tomato sauce out there)
Inspirationen kommer främst härifrån, Serious Eats Kansas City Style Barbeque Sauce. När jag nu i veckan satt och planerade för att göra min Fooled Porkdebut så var jag ju självklart också tvungen att försöka mig på att göra en vettig barbequesås till det hela
Tips on cold sauce for fish are available above, for those who wish to translate. Måste tipsa om en fantastiskt god kall sås som passar utmärkt till fisk, gärna lax
Hemlighet bakom en enkel och lyckad béasås. Sätt en kastrull på spisen på mellanvärme. Lägg i alla ingredienser utom ägg och smör och koka tills det knappt finns vätska kvar i kastrullen
Jag har valt att utgå från Habanero som jag kombinerar med mango och då tagit fram denna sås. Jag har försökt ta fram en Hot sauce som ska likna de man får i Karibien som ofta är väldigt starka men har en viss fruktig sötma
Calorie Free Sauces from Walden Farms. Vill ge ett tips på dom här såserna från Walden Farms som är helt kalorifria och fri från gluten, laktos samt socker