Smaksätt med persilja, dill, senap, kaviar, lök, skinka, ost eller pepparrot. Sauce Béchamel är en vit grundsås som ibland kallas mjölksås, eftersom matfet och mjölredningen ska spädas med mjölk
Smaksätt såsen med hårdkokt hackat ägg och persilja, dill, curry, dragon, citron eller saffran. Smält Milda mat & bakmargarin på svag värme i en tjockbottnad kastrull
dill. How good is not egg sauce. Blanda i äggen, salt och dill efter smak. It's a childhood favorite and I remember that as a child I liked to have ketchup on the sauce
Jag blandade i persilja, men jag kan tänka mig att dill blir också gott. This is a sauce that goes well with vegetarian patties and why not with fish as well
en knippa dill. Sauce verte. Mixa spenaten, dillen och den pressade vitlöksklyftan i en mixerbunke tillsammans med lite av matyoghurten till en slät massa
dill. Sauce verte. Sätt ugnen på 125 grader. Täck en avlång 1,5 liters brödform med ugnssäker plastfilm. Ta till ordentligt med plastfilm så att du har tillräckligt för att täcka överdelen innan du sätter in terrinen i ugnen
add this in a saucepan. Pipe the collymash around the fish, Pour the sauce over the fish. Peel a couple of shrimps and place them around and above the sauce and fish
Tips on cold sauce for fish are available above, for those who wish to translate. Klipp i ca 1/2 dl hackad gräslök (jag tog även i finhackad dill sista gången) i en skål, slå över blandningen & rör ihop
Smaksätt med fish sauce och lite svartpeppar från kvarn. Rör ner dill och gräslök i såsen, servera fisken med sås, kokt potatis och du serverar en tallrik svensk sommar