4 dl buljong från kött. Smält Milda mat & bakmargarin på svag värme i en tjockbottnad kastrull. Vispa ner vetemjölet och låt det skumma ihop på botten utan att det får färg
This is a sauce that came into being when I wanted to use ingredients that I already had at home. The sauce was very tasty and delicious and I served it with cooked rice and vegetables
Smula ner buljongen och krydda med peppar, låt sjuda ca 5-6 minuter. 1 kycklingbuljongtärning. 3 msk smör 5 dl mjölk 2 msk vetemjöl, alt maizenaredning 1 kycklingbuljongtärning salt och peppar 400 g bladspenat smör till stekning muskotnöt, riven ca 600 g potatis 800 g sjötunga (rödtunga eller gösfilé går också bra) 1 dl vitt vin 2 dl parmesan, riven 12 råa havskräftstjärtar gräslök fänkålsdill
I mad a creamy sauce using seitan. Heat coconut oil in a saucepan and add onion, bell pepper,. 2 dl grönsaksbuljong. buljong, seitan och låt sjuda i 15 minuter. 2 dl grönsaksbuljong
A spicy vegetable sauce that is good with boiled rice or quinoa. Not everyone likes strong sauces and this is not so strong, depending on how much chili you use
Oh, oh what a good sauce. I do not make so often sauce with cream, but sometimes. 3 dl grönsaksbuljong. Blanda i buljong, grädde, ketchup och senap och låt sjuda i 10-15 minuter. 3 dl grönsaksbuljong
A creamy sauce with a lot of vegetables and good taste of coconut milk and red curry paste. Heat a saucepan with oil and add vegetables, garlic and spinach, fry for 5 minutes. 4-5 dl grönsaksbuljong. Tillsätt linser och buljong och låt sjuda i 15-20 minuter. 4-5 dl grönsaksbuljong
Tillsätt wokgrönsakerna, curry krydda, sirap, fish sauce och rör runt. 1 msk fish sauce - kan uteslutas. 2 hönsbuljong tärningar. Tillsätt kycklingbitarn, smula ner kyckling/höns buljongen och tillsätt 3 dl vatten och kokosmjölken. 1 msk fish sauce - kan uteslutas. 2 hönsbuljong tärningar
Choloula hot sauce är en sorts chilisås som vi fick med oss i vår goodiebag och har man inte den så går det bra att utesluta den eller eventuellt tillsätta lite vanlig chilisås
Häll på rött vin och worcestershire sauce och låt det koka tills det absorberats in i löken. För att göra det hela så mycket enklare för oss fyller vi upp samma gryta med buljong och häller i pastan för att koka den tillsammans med löken och svampen