Sardeller tomatsås kapris recept

2 Spara
Räklinguine

Räklinguine

räkor, sardeller, kapris, tomat, vitlök. Tajma det med tomatsåsen. ) och tomatsåsen, låt det sjuda och lägg i tomaterna, hälften av ruccolan och persiljan
2 Spara
Pimpad canneloni

Pimpad canneloni

Till slut blir det en pimpad variant av canneloni med spenat och ricotta. Det kommer en dag då man stirrar in i sitt kylskåp och tänker att den där förpackningen borde jag verkligen göra slut på, är det inte dags att den får kila vidare och lämna plats åt lite fräschare livsmedel
0 Spara
Puttanesca

Puttanesca

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna
0 Spara
Fissssssssk

Fissssssssk

Därefter kan man hitta på lite vad som helst och ha i oliver, sardeller, kapris, rosmarin, basilika, bacon, små goda korvar, chili, grädde ja kanske inte allt tillsammans men det fattade ni väl
5 Spara
Bladspenatlasagne

Bladspenatlasagne

Bered tomatsåsen enligt receptet nedan (idag gjordes den utan sardeller och oliver). Häll på tomaterna och vinet och smaksätt med salt, peppar, muskot, hackad kapris, sardeller, oliver samt mer örter
4 Spara
Pasta frutti di mare

Pasta frutti di mare

Grovhacka sardeller, kapris och färska örter. Blanda ner allt i tomatsåsen. 8 sardeller. 2 tsk kapris. 8 sardeller. 2 tsk kapris
1 Spara
Trikoloren

Trikoloren

Fördela sardeller (hacka dem grovt före om du vill), kapris, oliver, vitlök, tomathalvor och chili över pizzan
1 Spara
Spagetti alla puttanesca

Spagetti alla puttanesca

Spagetti alla puttanesca betyder horans spagetti på italienska. välj glutenfri spagetti. SPAGETTI ALLA PUTTANESCA  (4 port) 4 msk olivolja 1 gul lök 2 vitlöksklyftor1 röd chili6 sardellfiléer1 burk passerade tomater eller körsbärstomater på burk av bra kvalité1 msk finhackad oregano eller 1 tsk torkad 100 g svarta oliver  4 msk kapris 500 g spagetti parmesanostsalt och peppar.  Blanda i tomaterna och låt puttra på svag värme i 10-15 minuter. Energi- och näringsinnehåll per portion (sås och 150 g kokt spagetti ej parmesanost)
1 Spara

Stefanos tomatsås

Skruva upp värmen och släng i en nypa socker och sardellerna. Skölj bort saltet från kaprisen. Kaprisen ska inte koka med utan bara värmas upp, annars förlorar den smak
0 Spara

Sardeller

BLOGGINLÄGG, RÅVAROR, SARDELLER. Ansjovis eller sardeller – det är frågan. Den uppskattade råvara som i de latinska köken kallas ansjovis måste för att få rätt innebörd hos oss kallas för sardeller
Sökförslag och sidor