Sardeller tomatsås kapris recept

4 Spara
Pizza Caprese

Pizza Caprese

tillsätta lök, kapris, sardeller, oliver och/eller chili till tomatsåsen. Bred ut tomatsås och lägg på fyllning och grädda sedan tills pizzan fått fin färg
2 Spara
Räklinguine

Räklinguine

räkor, sardeller, kapris, tomat, vitlök. Tajma det med tomatsåsen. ) och tomatsåsen, låt det sjuda och lägg i tomaterna, hälften av ruccolan och persiljan
2 Spara
Pimpad canneloni

Pimpad canneloni

Till slut blir det en pimpad variant av canneloni med spenat och ricotta. Canneloni. Canneloni. Det kommer en dag då man stirrar in i sitt kylskåp och tänker att den där förpackningen borde jag verkligen göra slut på, är det inte dags att den får kila vidare och lämna plats åt lite fräschare livsmedel
1 Spara
Pennette Rigate alla Puttanesca

Pennette Rigate alla Puttanesca

Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna. Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen och smaka av med salt och peppar
0 Spara
Skaldjurspizza

Skaldjurspizza

tillsätta lök, kapris, sardeller, oliver och/eller chili till tomatsåsen. Tomatsås. Riven ost, mozzarella, skivad gul lök, räkor, musslor, körsbärstomater, kapris, färsk basilika, olivolja, peppar
0 Spara
Puttanesca

Puttanesca

Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna. Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen och smaka av med salt och peppar
0 Spara
Fissssssssk

Fissssssssk

Därefter kan man hitta på lite vad som helst och ha i oliver, sardeller, kapris, rosmarin, basilika, bacon, små goda korvar, chili, grädde ja kanske inte allt tillsammans men det fattade ni väl
8 Spara
Pasta frutti di mare

Pasta frutti di mare

Beställer väldigt sällan pasta på restaurang, det är liksom något man tycker att man inte direkt hinner glömma bort där hemma, men går man på pastaställen så är det det pasta som skall ätas
5 Spara
Bladspenatlasagne

Bladspenatlasagne

Bered tomatsåsen enligt receptet nedan (idag gjordes den utan sardeller och oliver). Häll på tomaterna och vinet och smaksätt med salt, peppar, muskot, hackad kapris, sardeller, oliver samt mer örter
1 Spara
Trikoloren

Trikoloren

Fördela sardeller (hacka dem grovt före om du vill), kapris, oliver, vitlök, tomathalvor och chili över pizzan
1 Spara
Spagetti alla puttanesca

Spagetti alla puttanesca

Spagetti alla puttanesca betyder horans spagetti på italienska. välj glutenfri spagetti. SPAGETTI ALLA PUTTANESCA  (4 port) 4 msk olivolja 1 gul lök 2 vitlöksklyftor1 röd chili6 sardellfiléer1 burk passerade tomater eller körsbärstomater på burk av bra kvalité1 msk finhackad oregano eller 1 tsk torkad 100 g svarta oliver  4 msk kapris 500 g spagetti parmesanostsalt och peppar. Energi- och näringsinnehåll per portion (sås och 150 g kokt spagetti ej parmesanost)
0 Spara
Pollo tonnato

Pollo tonnato

Blanda finskuren selleri, morot och lök i en kastrull. Slå på vinetoch lägg i kycklingfiléerna. Ställ svalt några timamr
0 Spara

Sardeller

BLOGGINLÄGG, RÅVAROR, SARDELLER. Ansjovis eller sardeller – det är frågan. Den uppskattade råvara som i de latinska köken kallas ansjovis måste för att få rätt innebörd hos oss kallas för sardeller
1 Spara

Frutti di Mare

Grovhacka sardellerna, kaprisen och de färska örterna och lägg allt i tomatsåsen. Tillsätt det vita vinet och tomaterna/tomatsåsen och låt småputtra i 20 minuter. eller 6 deciliter italiensk tomatsås på burk. 8 sardeller. 1 tsk kapris
0 Spara

Pizza

Pizza i Italien är verkligen otroligt gott. Pizza sägs ha sitt ursprung i Neapel, så det är ju pizzans hemland
Sökförslag och sidor