Sapphire Martini 1. Ställ ett cocktailglas i frysen. Rör gin och likör eller extrakt med lite is. 2. Sila av och häll i drinken i det kalla glaset Tasteline
French Martini 5 cl Bombay Sapphire Gin. Häll ingredienserna i en shaker fylld med is. Skaka och sila upp i ett cocktailglas Matklubben.nu
Dry martini Häll kall Martini Extra Dry och kall Bombay Sapphire i en shaker fylld med is. 2 del(ar) Bombay Sapphire. 1 del(ar) Martini Extra Dry Tasteline
Meadow Martini 1 stänk Martini Extra Dry. 3 cl Bombay Sapphire. Rör drinken och dekorera med en apelsinspiral. 1. 5 cl Mandarine Napoleon Tasteline
Martini Negroni Häll Martini Rosso, Campari och Bombay Sappihre över isen, rör och dekorera med en limeskiva och eventuellt ett grönt cocktailbär Tasteline
Bronx 5 del(ar) Bombay Sapphire. 2 del(ar) Martini Extra Dry. 2 del(ar) Martini Rosso. Häll alla ingredienser i en shaker fylld med is Tasteline