4 2 gula lökar ca 600 g minutfiléer av kyckling 3 msk olja salt svartpeppar 350 g tikka masala sås 3 dl gröna ärter 2 dl matlagningsyoghurt 1/2 spetskålshuvud (à ca 400 g) 1/2 lime Till servering naanbröd ris (gärna saffransris) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt SantaMaria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Naanbröd är gott till. Fröken Dills räk-curry (2 port)250 g räkorFiskfond (vatten + fondkoncentrat från flaska) Koncentrerad räkbuljong kokt på räkskalen1 gul lök, grovt strimlad 1 liten aubergin, skuren i kuber Smör 1 liten burk kokosmjölk2 msk god curry (jag blandar SantaMarias vanliga med Hot Madras från Rajah) Salt och peppar2 msk mango chutneyFräs löken i smöret, låt curryn fräsa med och tillsätt sedan auberginkuberna
Låt koka ihop en liten stund och servera sedan med ris, sallad och naanbröd (finns bl. a att köpa ur SantaMarias sortiment) Keldas Tikka Masala(ca 4 portioner)