) 4 port 1 stor aubergine 250 g potatisgnocci 400 g nötfärs 1 gul lök 1 pressad vitlöksklyfta 1 burk krossade tomater 1 tsk kanel 1 tsk spiskummin 1 tsk paprikapulver 1 tsk Chili & Cacao (Santamaria) 1 ½ dl lättcréme fraiche ½ dl mjölk 50 g philadelphiaost Vitlök & Örter 125 g mozzarella Skär auberginen i skivor och salta lätt på dem
Hacka chilipepparfrukten (ta bort kärnorna om du inte vill ha för stark smak). Servera chilin med salsa , guacamole och tortillabröd som du hettat upp något i en varm stekpanna
Letade efter vitlökspulver och då såg jag SantaMarias kryddor. Det fanns blandningar mellan wasabi & sesame, chili & lime, orange pepper, mango curry och cacao & chili
från SantaMaria kryddor. Vänd ner mjölet blandat med bakpulvret och cacao och chilli kryddan. Smörj och bröa (med cacaon) en vanlig isärtagbar form och Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 25 minuter. 2 msk cacao and chili. 2 msk cacaopulver
Köpte SantaMarias krydda "Cacao & Chili" och blev himla nöjd. Den gjorde sig alldeles utmärkt i den här chilin som jag gjorde en dundersats på och frös in