Foto. Martina 4 port Ca 500 kcal/port med ris Ca 279 kcal/port utan ris 500 g fiskfilé (tex pangasiusfilé) 1/2 purjolök 2 dl matlagningsgrädde 15% 2 dl mellanmjölk 1 dl vitt torrt vin 2 msk vetemjöl 2 tsk salt 2 krm svartpeppar 2 msk färsk persilja eller fryst ca 1,5 tsk salvia 3 dl okokt ris Gör så här
SALVIAFISK I VINSÅSSatsa gärna på färska fiskfiléer och ge dem smak av salvia och vin. 4 portioner4 portionsbitar av fiskfilé, t ex gös, torsk,hälleflundra, ca 600 g1 tsk salt1 krm svartpeppar4 vitlöksklyftor2 msk hackad färsk salvia(eller persilja och 1 tsk torkad salvia)2 dl vispgrädde½ dl torrt, vitt vinSätt ugnen på 225 grader