4 4 kycklingbröstfiléer salt och peppar 100 g parmaskinka 1 kruka salvia 2 msk smör eller margarin 2 1/2 dl vitt matlagningsvin eller vitt vin 1 msk kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5
Heta upp rikligt med smör i en panna. Saltimbocca betyder "hoppar in i munnen" på italienska, och det säger väl allt om denna rätt - den är så god att den hoppar direkt från tallriken rakt in i munnen
Rör ner resten av smöret och osten i risotton. Skala och finhacka löken, fräs den i 2 msk smör i en tjockbottnad kastrull. Stek dem i smör på medelvärme, 3–4 min på varje sida. 50 g Arla® Svenskt Smör. 2 msk Arla® Svenskt Smör
Stek svampen i smöret, tillsätt viltfonden och smaka av med salt och peppar. ) Det är en vild version av klassikern saltimbocca som ligger där på tallriken och vi har faktiskt lyckats pricka in några av godsakerna på höstlistan med den, svamp, vilt, äpplen och risotto (och rött vin i glaset)
Smör. När riskornen har ett lätt tuggmotstånd (efter cirka 15 minuter), tillsätt spenat, pinjenötter, de bakade tomaterna, smör och 50 g av den rivna parmesanosten
I korta drag tar man kalvinnanlår och sätter fast parmaskinka och salviablad på det med tandpetare, steker i smör och vitt vin och serverar med något trevligt
Stek köttet i smör ca 2 minuter per sida. 1 msk smör. Lägg ut köttskivorna. Dela skinkan i bitar och lägg på en bit skinka och ett salviablad per köttbit