Servera medrisotton. Rör ner resten av smöret och osten i risotton. Tillsätt 2 dl varm buljong i taget och låt koka in under ständig omrörning tills risotton är krämig. Stek dem i smör på medelvärme, 3–4 min på varje sida. 3 dl risottoris t ex arborio
) Det är en vild version av klassikern saltimbocca som ligger där på tallriken och vi har faktiskt lyckats pricka in några av godsakerna på höstlistan med den, svamp, vilt, äpplen och risotto (och rött vin i glaset)
Att förmedla min passion för matlagning och det italienska köket är inga problem. Förutom mina paradrätter risotto och tiramisù kommer vi att damma av den här gamla klassikern
Kyckling Saltimbocca. Denna rätt bjöd vi våra vänner på i helgen. 4 port4 kycklingfiléer8 skivor lufttorkad skinka8 stora blad färsk salvia eller flera små2 dl torrt vitt vin2 msk kycklingfondsalt och pepparSätt ugnen på 200 grader